Hem Guesthouse Goditi la Vita

Hem Guesthouse Goditi la Vita

Hem is een klein dorpje in Noord-Holland in de regio West-Friesland en heeft 1785 inwoners. Op een kwartiertje rijden ben je in het mooie Enkhuizen of het prachtige Hoorn.

Guesthouse

Guesthouse Goditi la Vita, Italiaans voor ‘geniet van het het leven’, is een prachtig natuurhuisje en ligt naast de 150 jaar oude boerderij waar Miranda en haar gezin wonen aan een prachtig laantje. Er ligt een enorme tuin achter met fruitbomen en een walnotenboom. Er is een terras achter het huisje en er staan speeltoestellen voor de kinderen.

Het authentieke, sfeervolle huisje heeft plaats voor 4 personen. Via de achterkant van het huisje stap je een ruime hal in waar je je koffers makkelijk neer kan zetten en zelfs de was kan doen. Via een prachtige, houten schuifdeur kom je in de gezellige woonkamer waar je heerlijk kan relaxen op de loungebank en tv kan kijken. In de keuken naast de woonkamer kan je prima koken en daarnaast bevindt zich de badkamer met douche, toilet en wastafel. Boven zijn nog 2 slaapkamers met luxe boxspringbedden. Een aparte kamer met 2 éénpersoonsbedden en één met een kingsize bed.

Kortom, het is hier heerlijk vertoeven in het prachtige natuurhuisje midden in de rust en dichtbij de gezellige steden als Hoorn en Enkhuizen. Klik op de link om te kijken op hun pagina.

Enkhuizen

Op een kwartiertje rijden ligt het prachtige Enkhuizen. Het ligt aan zowel het Markermeer als aan het IJsselmeer. Enkhuizen staat bekend als de ‘Haringstad’ en heeft een prachtige historische binnenstad met een jachthaven. Vlakbij vind je ook het Zuiderzeemuseum en Sprookjeswonderland wat ontzettend leuk is voor kinderen.

Hoorn

Hoorn is een prachtige, oude stad gelegen aan het Markermeer. Het heeft een mooie jachthaven met Hoofdtoren, één van de laatste verdedigingswerken die bewaard zijn gebleven in Hoorn. Midden in het centrum, op de Roode Steen, ligt het Westfries Museum en er omheen vind je gezellige cafeetjes en terrasjes.

2021-02-22T21:48:41+01:00

Wil je reageren?