7x leukste eettentjes in São Paulo

, Uncategorized7x leukste eettentjes in São Paulo

São Paulo heeft veel te bieden op gebied van eten en drinken. Vooral in de wijk Vila Madalena vind je veel leuke eettentjes. Ik heb mijn 7 favoriete plekjes op een rijtje gezet!

1. RAW

Wij kwamen hier toevallig langsgelopen op weg naar het hostel. We hadden een heerlijke burger op met een biertje. Het is ook stoer ingericht met veel industriële elementen. Zelfs het toilet is stoer ingericht, helemaal hip en van nu. De burger wordt ook bestempeld met een eigen logo, erg leuk! Goede prijs-kwaliteit!

Adres: Rua Aspicuelta 176

2. Z-Deli Sandwich

Wij hebben hier alleen super lekkere friet gegeten met heerlijke mayonaise. Dat was zoooo lekker, vooral omdat je in Zuid-Amerika vaak wat slappere, lichtere friet krijgt. De burgers en sandwiches schijnen hier ook echt een aanrader te zijn. Er zijn meerdere vestigingen in de stad.

Adres: Rua Francisco Leitao 16

 

3. Dona Vitamina

Uitgebreide kaart met vooral veel verschillende soorten sapjes. Het is niet goedkoop, maar wel super lekker. Ik had een Detox sapje met vooral veel groenten en mijn vriend één met vooral veel fruit. Beide een aanrader. Gezellige ruimte om te zitten en vriendelijk personeel.

Adres: Rua Mateus Grou 152

4. Imbiss

Wij liepen hier toevallig langs en het zaakje zag er leuk uit dat we binnen gingen kijken. Allebei een broodje bratwurst besteld met pikante saus. Voor een broodje is het niet goedkoop, maar het was wel lekker. Eigenaresse is super aardig.

Adres: Rua dos Pinheiros 327

5. Veridiana

Groot, maar sfeervol restaurant in São Paulo. Grote keuze uit pizza’s. Wij namen er ieder één, maar met zijn tweeën kan je beter 1 grote pizza nemen. Ze zijn goed gemaakt en in een steenoven gebakken. Het is een wat prijziger restaurant, maar dat is ook wel waard. Zeker een aanrader!

Adres: Rua Dona Veridiana 661

6. Vapiano

De meeste zullen deze keten uit Nederland wel kennen. Ik vind dat ze er super lekkere pizza’s hebben voor een mooie prijs. Je kan er ook vele soorten pasta’s en salades verkrijgen.

Adres: R. Joaquim Floriano 422

7. Coffee Lab

Wij zagen een aflevering van 3 op Reis waarbij Dennis Storm in São Paulo was bij dit leuke koffietentje. Het is ook echt een aanrader. Super lekkere koffie en wordt ook leuk gepresenteerd. Ook hadden we er een heerlijke cake bij besteld. Super leuke sfeer! Het is niet goedkoop, maar daar krijg je wel heerlijke koffie voor terug.

Adres: R. Fradique Coutinho 1340

 

2018-11-27T16:02:36+01:00

Wil je reageren?