5x leukste eettentjes in Lissabon

5x leukste eettentjes in Lissabon

In Lissabon kan je heel lekker én goedkoop eten! Er zijn zoveel restaurantjes en ontbijttentjes dat je genoeg keuze hebt. Wij waren 4 dagen in Lissabon en deze zijn zeker de moeite waard om naartoe te gaan!

Fabrica

Een super hip en leuke tentje waar we per toeval langs waren gelopen. We hebben hier heerlijk ontbijten. Heerlijke sandwiches, croissants en sapjes.

Adres: Rua da Madalena 121, Lissabon 1100-319

Basilio cafe

Mijn favoriete ontbijttentje is wel dit cafeetje! Zoveel keuze, zo lekker en een goede prijs! Er zijn meerdere vestigingen en ik ben er bij 2 geweest. De red velvet cake en de wentelteefjes zijn wel echte aanraders!

Adres: Rua dos Bacalhoeiros 111, Lissabon 1100-068

Time Out Market

Time Out Market Lisboa is dé foodhal van Lissabon. De markthal (vroeger bekend als Mercado da Ribeira) heeft 26 restaurants en 8 bars en is echt een gave plek. Je hebt er echt van alles; er zijn kraampjes van echte top restaurants en ze verkopen er o.a. heerlijke Pastel de Nata, burgers, sandwiches, chorizo, ham en vis. Het zat er bommetje vol toen wij er waren en het was er zoeken naar een plekje. Er is ook nog een 2e hal; Hier kan je fruit, vlees, vis, bloemen kopen. Wanneer je in Lissabon bent, zou ik zeker hier een kijkje gaan nemen.

Adres: Avenida 24 de Julho 49, Cais do Sodré

Rooftopbar hotel Mundial

Beschouwd als een van de beste Rooftop Bars in Lissabon en met een prachtig 360°-uitzicht over het historische centrum van Lissabon en de rivier de Taag.

Adres: Hotel Mundial, Praça Martim Moniz 2, 1100-341 Lissabon

O Melhor Bolo De Chocolate Do Mundo

Op meerdere plekken in Lissabon vind je deze leuke, kleine tentjes. Ik had gelezen dat je hier de beste chocoladetaart ter wereld kon eten, dus die wilde ik wel eens proeven! De taart was zeker lekker en de moeite waard om te gaan eten, maar ik vind niet dat deze de beste ter wereld is.

Adres: Rua Tenente Ferreira Durao 62A, Mercado de Campo de Ourique 1350-318 Lissabon

2020-07-28T11:29:25+01:00

Wil je reageren?